Productcatalogus

Witvis pellets

Witvis pellets kopen bij Hengelsport Hennie Kruidenier

Witvis pellets kopen doe je bij Hengelsport Hennie Kruidenier. Bij ons vind je hoogwaardige witvis pellets die perfect te gebruiken zijn als haak aas voor verschillende soorten witvis.

Met onze witvis pellets heb je zeker beet

Over de pellet visserij en method visserij wordt veel gesproken. Het is een nieuwe stijl witvissen waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van pellets. Wanneer je regelmatig op witvis vist dan weet je dat de kwaliteit van het aas een groot verschil kan maken. Onze witvis pellets, zoals bijvoorbeeld de SENSAS Extruder CARP Pellets in 3kg of 20kg, zijn olierijk maar weinig verzadigend. Om deze reden en de unieke structuur van de pellets zijn ze ideaal als lokaas voor witvis.

Waar vis jij het liefst op?

Witvissen zijn er in verschillende soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan:

 • Brasem
 • Kolblei
 • Blankvoorn
 • Rietvoorn
 • Roofblei
 • Winde
 • Kopvoorn
 • Serpeling
 • Sneep 
 • Alver

Om deze reden verkopen we de witvis pellets in drie verschillende maten, namelijk: De 2mm, 4mm en 6mm pellet, in zakken van 3kg of 20kg.

Alle witvis benodigdheden

Bij Hengelsport Hennie Kruidenier in Haaksbergen kun je zowel in onze winkel als in de webshop verschillende benodigdheden en toebehoren vinden voor witvissen. Ga naar onze webshop en vergeet ook niet om een kijkje in onze aanbiedingen te nemen.

Vragen en contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, richt deze dan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="text-decoration: none;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31 (0) 535 723 679.

 

Bezoek onze winkel aan de Spoelsterstraat 45 in Haaksbergen, geopend van:

 

Dinsdag t/m Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur

 

Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur

 

Zaterdag van 9.00 tot 17.00

 

Haken voor witvissen

Haken voor witvissen in vele soorten en maten

Haken voor witvissen zijn er in vele soorten. Als je een fervent visser bent dan heb je ervaring met het feit dat ieder soort aas, vis, water en onderlijn een passende haak vereist. Waar moet je nu specifiek op letten als je op witvis gaat vissen?

Wat zijn specifieke haken voor witvissen?

De beste haken die u voor witvissen kunt gebruiken zijn van gehard staal gemaakt. Het is van belang dat de haak goed scherp is. De meest gebruikte maat voor Brasem en Voorn ligt tussen haakmaat 8 en 16, hoewel er soms ook met kleinere haken wordt gevist. Verder wordt onderscheid gemaakt door bijvoorbeeld een lange of korte steel, met of zonder weerhaak, oog of bled en de stand van de punt ten opzichte van de steel.

Hoe gebruik je de haken voor witvissen?

Wanneer je gaat vissen op witvis is het belangrijk dat de haak bedekt is, maar het puntje van de haak wel voor een klein stukje zichtbaar is. De kwaliteit per haak kan verschillen, dus zorg voor een goede, scherpe haak in de juiste afmeting. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment haken voor witvissen.

Hengelsport Hennie Kruidenier voor al uw hengelsport toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor al uw hengelsport onderdelen en toebehoren. Zo koopt u bij ons molens en reels, kleding en accessoires, dieptemeters, netten, aas, stoelen, dobbers, koffers en tassen. Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Vragen en contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, richt deze dan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="text-decoration: none;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31 (0) 535 723 679.

 

Bezoek onze winkel aan de Spoelsterstraat 45 in Haaksbergen, geopend van:

Dinsdag t/m Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur

 

Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.00

Hengelsport winkel Deventer - Zutphen

Hengelsport winkel Deventer – hengelsport winkel Zutphen

 •          Enorm uitgebreid assortiment op het gebied van witvis, roofvis en forelvissen
 •          Jarenlange vakkennis en expertise
 •          Uitstekende service
 •          Professionele en vakkundige medewerkers
 •          Altijd als eerste de nieuwste producten in huis, passend bij de laatste trends op het gebied van hengelsport
 •          We werken uitsluitend met A-merken zoals Guru, Sensas, Rive en Matrix

 

Hengelsport winkel Deventer - Zutphen

 

Heeft u een specifieke vraag op het gebied van hengelsport? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden op hengelsportgebied allemaal zijn? Heeft u vragen over aas? Dan bent u bij hengelsport winkel Deventer hengelsport winkel Zutphen aan het juiste adres. Onze jarenlange kennis en expertise, enorm uitgebreide assortiment en uitstekende service maken van Hengelsport Hennie Kruidenier een echte speciaalzaak.

 

Van hengels en visdraad tot handige accessoires

Het assortiment spullen voor de hengelsport in onze hengelsport winkel Deventer – Zwolle is erg uitgebreid. Wij verkopen uitsluitend A-merken, want wij willen niet alleen het beste voor de hengelsport, maar ook het beste voor u. Van hengels en visdraad tot molens en handige accessoires. Accessoires zoals visstoeltjes en handige opberg- en zitkisten. Of u nou een echte karper visser, forelvisser of algemene visser bent: bij ons vindt u gegarandeerd datgene waarnaar u op zoek bent.

Wat is er nou ontspannender dan buiten in de natuur een hengel uit te gooien? Niets toch? Ervaar het zelf en schaf al uw spullen voor de hengelsport direct online aan. Bent u op zoek naar een professioneel advies? Kom dan naar onze winkel in Haaksbergen. Onze medewerkers staan zes dagen met plezier voor u klaar.

 

Hengelsport winkel Deventer - Zutphen: van beginner tot gevorderde

Bent u als beginnend visser op zoek naar het juiste (klein)materiaal en het beste aas voor uw vis? Of kut u als gevorderd visser wel wat hulp gebruiken van een echte speciaalzaak? Iemand die u nog meer kennis kan bijbrengen? Dan zit u bij Hengelsport Hennie Kruidenier: dé hengelsport winkel Deventerhengelsport winkel Zutphen helemaal goed.

In de hengelsport zijn er regelmatig nieuwe trends. Wij gaan hier met onze hengelsport winkel in principe altijd in mee. Daarom hebben we altijd het nieuwste als één van de eersten in de winkel. Dat maakt van ons een echte speciaalzaak. En het loont echt de moeite om een stukje te rijden voor een echte speciaalzaak. Of neem online een kijkje in onze uitgebreide webshop.

 

Meer interessante links:

Hengelsport winkel ArnhemHengelsport winkel Amersfoort

Hengelsport winkel Apeldoorn - Zwolle

Hengelsport winkel Apeldoorn – hengelsport winkel Zwolle

 

Hengelsport winkel Apeldoorn - Zwolle

 

Bovenstaande is een greep uit de benodigdheden voor een dagje vissen. En voor al deze benodigdheden bent u bij Hengelsport Hennie Kruidenier, dé hengelsport winkel ApeldoornZwolle, aan het juiste adres. Wat u zeker niet mag vergeten is de vispas. De vispas is verplicht, want zonder mag u niet vissen in de wateren die vermeldt staan in de Lijsten van Wateren, ongeacht uw leeftijd. Wij verkopen de Vispas en de Jeugdvispas met de daarbij behorende vergunning van HSV Haaksbergen en de Lijsten van Viswateren.

 

Hengelsport winkel Apeldoorn – Zwolle: enorm assortiment

Hengelsport winkel Apeldoorn en hengelsport winkel Zwolle staat bekend om het enorme en diverse assortiment. Wij leveren alles op het gebied van hengelsport. Voor alle verschillende takken van hengelsport hebben wij de benodigdheden in huis. Van kapervissen, roofvissen, witvissen, forelvissen en meervalvissen.

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken zoals Guru, Sensas, Matrix, Gamakatsu, Rive, Preston, Drennan, Shimano, Savage Gear en Westin. Van Rive zitmanden en Rive zitkoffers tot Guru kleinmateriaal en Dynamite aas.

 

De voordelen van Hengelsport Hennie Kruidenier

Natuurlijk, wij zijn niet de enige hengelsport winkel Apeldoornhengelsport winkel Zwolle. Maar we bieden wel een heleboel voordelen voor u als klant. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise weten wij inmiddels als geen ander wat u nodig heeft op het gebied van hengelsport. Bij ons krijgt u altijd een persoonlijk en professioneel advies. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit.

Kunt u wel wat meer informatie gebruiken rondom de hengelsport? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op of kom langs in onze speciaalzaak. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. 

 

Meer interessante links:

 

Hengelsport winkel Arnhem | Hengelsport winkel Amersfoort

Productcatalogus

Fabrikanten

Categorie
Fabrikant

betaalmethoden

Top

Contact

Hengelsport Hennie Kruidenier, Spoelsterstraat 45, 7481 KE Haaksbergen - Netherlands

+31(0)535723679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.