Unieke code: Drennan

Drennan Shallow Crystal Float

Basisprijs inclusief BTW2,75 €
Verkoopprijs2,75 €
Verkoopprijs2,75 €
Size:

De In-line Shallow Crystals zijn de nieuwste toevoeging aan Drennan’s unieke range Crystal dobbers en zijn gemaakt met exact dezelfde specificaties als de prijswinnende Crystal Dibber, In-line Crystal Dibber, Margin Crystal en de Crystal Caster dobbers.

Ontwikkeld voor het vissen in de bovenste waterlagen. Het unieke ontwerp – waarbij de lijn door het drijflichaam gaat – vermindert sterk het in de war raken van de lijn.

Deze “Tangle Free” eigenschappen zijn een groot voordeel wanneer regelmatig het zogenaamde “slapping” wordt toegepast om het geluid van los vallend aas in het water te imiteren.

De In-line Shallow Crystal is daarnaast ook perfect voor het vissen tegen de overkant, eilandbegroeiing of ondiepe kantstekken. De doorzichtige Crystal® body zorgt ervoor dat de dobber veel minder opvalt voor voorzichtig azende vissen in vergelijking met standaard gekleurde dobbers. Zeker op veel beviste wateren is dit een groot voordeel.

De vier gewichten van 0,2 gram tot en met 0,5 gram maken dat de dobber is te gebruiken met een zeer breed scala aan aassoorten. De zeer goed zichtbare antennekleuren (rood, oranje of geel) zijn zeer goed zichtbaar in open water of tegen een donkere achtergrond. 

Eigenschappen:
•    Doorzichtige Crystal® Body, gemaakt door toepassing van een unieke technologie
•    Hoog drijfvermogen en zeer sterk
•    “Tangle free” Inline ontwerp, voorzien van een sterke en doorzichtige fiberglas onderantenne

Top

Contact

Hengelsport Hennie Kruidenier, Spoelsterstraat 45, 7481 KE Haaksbergen - Netherlands

+31(0)535723679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.